Wilde Planten Workshop
Koken met Wilde Planten
Eetbare Bloemen
Catering
Wildpluk Hightea
bloemen chocolade
Recepten
Contact
Links


* Vegan bloemenchocolade met noten of met kasha (geroosterde boekweit)
* Wit of bruin

Bereid met pure ingredienten als cacaoboter, kokosolie en noten. Gezoet met abrikozen en agavesiroop, op smaak gebracht met specerijen: kardemom, kaneel, cayennepeper en een snufje Keltisch zeezout. En de kroon op het werk: rozen- en goudsbloemblaadjes.

Gelukkiger kun je niet snoepen.

Te koop bij: Chocolaterie van Warenhuis Vanderveen, Koopmansplein 16, 9401 EL Assen.
100 gram voor 3,95. Wees er snel bij het is een promo actie!

Daarnaast kun je de bloemenchocola ook bij mij bestellen.
De prijs is 6,95 voor 100 gram, incl BTW en exclusief verzendkosten. De verzendkosten tot 500 gram zijn 3,95.

Mail of bel Leah Groeneweg, tel.nr. 06-14136734 of bloemenpad@gmail.com.




Andere verkoopadressen: